Tämä ohje on muokkaus parista eri ohjeesta ja tämä on mitoitettu täydellisesti 16cm reunavuokaan. Tätä juustokakkua on tullut tehtyä jo muutaman kerran mutta unohtunut laittaa tännekin
muokkaus fantastisen leivän ohjeesta ja ehdottomasti paras ohje ikinä. Kaikkihan tahtoisi leipoa sämpylöitä, mutta usein se vie aikaa ja taikinaa saa vaivata ja kohotella joka vaiheessa pitkät ajat
Kanan kypsyyden voi tarkastaa rikkomalla nahan pinnan ja katsomalla, että liha irtoaa luusta. Tämä ruoka on todellinen arjen pelastaja, se on nopea ja helppo tehdä, vain kypsyminen ottaa oman aikansa
)Tajusin muutenkin tätä syödessäni, että otuksessa on kaikki niin kohdillaan, kuin olla ja voi ja upotinkin sormeni hyvin onnellisena bördien nahan alle vain huomatakseni, kuinka hyvää se on ja kuinka ihanaa on todellakin syödä käsin
Porsaankylki on luuttomana ja nahan kera paras tähän ruokaan. ulkofileestä ja nahan voit korvata siinä tapauksessa pyöräyttämällä rullan ympärille pekonia
Ujuta merisuolaa myös molemmille nahkapuolille leivinpaperin ja nahan väliin hieman. Graavilohi kannattaa tehdä itse - maistuu aivan erilaiselta kuin vakuumipakatut kaupasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.