Tuoreita kantarelleja. Puhdista ja pienennä kantarellit. Laita kantarellit pannulle, ja paista niitä kunnes enin neste on haihtunut, Lisää reilu nokare voita, ja silputtu sipuli
Sekoita kaikki aineet ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti. 1 prk Sauvon metsäsieni säilykettä1 salaattisipuli (hopeasipuli)1 prk kermaviiliä1 prk smetanaasuolaamustapippuria myllystäHuuhtele ja valuta sienet
Edellisessä kirjoituksessa, Joulumenusta, pohdiskelin, onnistunko valmistamaan täällä sienisalaattia, koska kaupan tuoresienet ovat olleet tähän asti jotakin aasialaisia ja siis minulle ihan vieraita
Rakastan kanttarelleja. Vegaaninen, kermainen kanttarellikastike. Koitin pidemmän aikaa houkutella kavereita ja miestäni sieneen, mutta kukaan ei suostunut lähtemään kanssani
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.