Kanttarellipiirakka. Tätä voi tehdä paitsi kanttarelliaikana, koska tahansa vuoden ympäri jos pakastimesta löytyy pilkottuja, freesattuja kanttarelleja
Taas vaihteeksi sienipiirakkaa, tällä kertaa vain kanttarelliversiona. Syksyllä sienisesongin ollessa parhaimmillaan sienipiirakka valmistuu tuoreista juuri poimituista sienistä, toisin kun talvella, jolloin täytyy turvautua pakkasen antimiin
En olisi kyllä uskonut että tähän blogiin päivitän sienipiirakan ohjeen. En ole koskaan tykännyt erityisemmin sienistä, syön kyllä jos niitä jossain ruoassa on mutta en oma-aloitteisesti tee sienestä mitään
Voi kun ois kiva kerran elämässään löytää kanttarelleja iso pussillinen metsästä. Mun silmään ei oo osunu tuoreita kanttarelleja vielä missään myytävänäkään, jotenka piti ostaa säilykekanttarelleja
Kanttarellipiirakka(pellillinen)pohja. Olimme pari viikkoa sitten hakutreeneissä koirien kanssa. Treenikaveri poimi siinä treenien lomassa pari pussillista kanttarelleja, mutta koska hänellä oli pakastin jo sieniä täynnä, niin antoi ne mulle
Kanttarellipiirakkaa teki mieli. Maailmanloppu ei ole ainakaan toistaiseksi tullut, mikä on hyvä. Eikä sitä tule, kyllä maailma kestää ihan loppuun saakka, eli ei huolta
Ohje on joskus jostain ruokablogista otettu, en silloin ole tajunnut merkitä mistä. (Ainekset. pohja. *4 ½ dl vehnäjauhoja*125g margariinia*3/4 dl kylmää vettätäyte
Tässä vielä ohje eilen iltaruoaksi valmistamaani kanttarellipiirakkaan. Viikonlopun aikana päästiin taas pidempien yöunien makuun, kun yöt ovat parempia kuin noin kuukauteen
VEGAANINEN KANTTARELLIPIIRAKKA. Kantarelleja on nyt ollut tarjolla niin luonnossa kuin. kaupan tiskilläkin joten sekosin niistä niin totaalisesti, etten lopulta
en millään enää jaksanut odottaa kanttarellipiirakkaa. Moi. Sorruin sitten kaupan kanttarelleihin. Tässä ohjeessa inspiraation lähteenä oli Kakkuviikarin kanttarellikupit
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.