Tomi Björckin ja Matti Wikbergin luotsaamassa Farangissa syöty karamellipossu on ehdottomasti yksi tämän vuoden makuhermoja hellivimmistä ja mieleenpainuvimmista ruokakokemuksista
Tomi Björckin ja Matti Wikbergin luotsaamassa Farangissa syöty karamellipossu on ehdottomasti yksi tämän vuoden makuhermoja hellivimmistä ja mieleenpainuvimmista ruokakokemuksista
Pahempi puoliskoni hankki minulle Tomi Björkin & Matti Wikbergin Farang-kirjanja sieltä vihdoin ja viimein löytyi ohje josta aloin soveltamaan omaa karamellipossun reseptiäni
Itselläni on Farangin keittokirja ollut jo pidempään, tätä karamellipossua on pitänyt valmistaa jo aiemmin, mutta aina se teko on jäänyt siihen ettei ole ollut aikaa käydä komppaamassa etnisissä kaupoissa kaikkia raaka-aineita
Ja kyllähän se oli hyvää. Vaikka tämän ruoan valmistukseen liittyy useita vaiheita ei se silti ole mitenkään monimutkainen valmistaa ja uskon että valmistelun aloittaminen edellisenä päivänä todella kannattaa
Ja olipas se taas hyvää. Lihasta tuli siis melkoisen mehevää ja suussa sulavaa. Coleslawn ollessa pulled porkin varma seuralainen, päädyin siinä tuttuun ja turvalliseen, yksinkertaiseen coleslaw-reseptiin
Jumaloin Tomi Björkiä ja haluaisin kovasti syömään hänen ravintoloihinsa. Farangissa on listalla karamellisoitua possua ja löysin ohjeen netistä Ruokalan sivuilta
Pari viikkoa sitten hemmottelimme makunystyröitä Farangin karamellipossulla ja nyt vuoroon pääsi mieheni valmistama Pulled Pork, joka todisti taas kerran ylikypsän kaslerin uskomattoman mehevyyden
Tämä on ensimmäinen kokeilemani ohje Tomi Björckin kirjasta Huippukokin kotiruokaa. Sain kirjanhiljattainlahjaksija heti ensilukemalla merkkasin varmaan kolmasosan ohjeista pikaista kokeilua odottamaan
Pari viikkoa sitten hemmottelimme makunystyröitä Farangin karamellipossulla ja nyt vuoroon pääsi mieheni valmistama Bulled Pork, joka todisti taas kerran ylikypsän kaslerin uskomattoman mehevyyden
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.