T. e. k. i. m. l. o. a. t. s. v. h. j. n. u. K. p. r. ä. f. J. ö. y. ,. H. V. . S. O. R. A. N. I. M. E. L. U. P. -. 4. (. ). 3. d. 1. b. c. 2. 0. 8. 6. Y. d l. t l
Jos kinkkua on vielä jäljellä, niin lopusta kinkusta valmistuu helposti karkkipossua. Karkkipossusta liikkuu netissä monenlaista versiota, siinä ravintola Farangista peräisin olevassa reseptissä karkkipossu uppopaistetaan rapeaksi
T. ä. m. r. u. o. k. a. n. l. p. e. i. s. t. (. C. h. S. ). ,. j. v. V. X. Ä. d. I. x. -. y. b. ö. g. K. L. R. 1. 5. 3. 4. 2. c. P. 7. 0. A. 6. J. E. U. a l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.