Mausta liha suolalla ja pippurilla. Tässä se on haudutettu marokkolaiseen tapaan runsaasti maustaen. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja hauduta sipulit pehmeiksi
Kermaisia ja niitäkin erilaisin maustein mutta myös "kirkkaita" eli vain öljyssä paahdettuja. Pääsiäisenä en voisi kuvitellakaan lampaan taikka pihvin seuraksi muita kuin valkosipulipottuja
Kun olin lapsi/nuori, valkosipuliperunat olivat harvinaista herkkua ja juhlavampaa ruokaa. Niitä syötiin yleensä kun oli jotain juhlaa, pientä tai suurta, ja joskus harvoin ihan tavallisena viikonloppuna
Heräilin jo ennen kuutta, onhan tämä vähän hassua herätä lomapäivänä näin aikaisin, kun sitten viikolla on aamuisin niin väsynyt, ettei millään jaksaisi herätä kellon soittoon
Pääsiäinen lähestyy ja pääsiäisen herkkupöytään valmistuu hitaasti, mutta hyvin hyvin hitaasti hauduttamalla ihanaa karitsanpotkaa, uunijuureksia ja gremolataa
Karitsanpotkaa, papujaja chorizoa. Osa teistä jo arvasikin, mihin rakkaaseen paikkaan blogin seuraava makumatka tulee suuntautumaan ja tuli se ikävä vanhoille kotiseuduille ilmeiseksi pääsiäspöydässämmekin
Päädytään karitsan eli viikonlopuksi ja pääsiäiseksi ostetaan karitsanpotkaaja -kyljysrivi Uudesta-Seelannista sekä Suomalaista luomu lampaanpaistia Ahvenanmaalta
Valkosipuliperunat ovat jostain syystä jääneet blogaamatta ja seurauksena oli se, että omaa, testattua reseptiä ei sitten ollutkaan käsillä kun sitä kaivattiin
Sata ja yksi tapaa tehdä valkosipuliperunatja tässä niistä yksi. Laita uunivuokaan voinappuloita, perunat, kuorelliset valkosipulinkynnet, suolaa, mustapippuria ja oliiviöljyä päälle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.