S. u. n. t. a. m. e. p. ä. s. i. k. ö. l. ,. j. o. r. v. L. h. d. y. b. c. P. z. A. -. f. V. g. M. 1. 2. 4. 5. H. R. T. 0. 3. N. 6. O. (. ). 8. q. 7. k g. d l
– Ihmiset ovat tulleet rohkeamiksi ja huomanneet, ettei lampaanlihan valmistaminen ole vaikeaa. Tilausten määrä kasvaa vuosi vuodelta, ja koko ajan tulee uusia asiakkaita, iloitsee yläneläisen Rintalan luomutilan emäntä Anne Rintala
Vaikka pääsiäisestä on jo vierähtänyt tovi, ja vappukin on jäänyt taakse, niin falafelit kyllä maistuvat aina, ja tänä pääsiäisenä ne olivat myös osa herkkupöytää
Tällä reseptillä olen paistanut ja maustanut pääsiäsislampaamme jo pari kymmentä vuotta. Tällöin grillataan ulkofileisiin kaunis ruskea pinta ja tämän jälkeen fileet nostetaan ylemmällä sijaitsevalle hyllylle
Timjami, rosmariini ja valkosipuli ovat karitsalle oivia kumppaneita. ulko- ja sisäfileet valmistuvat nopeasti pannussa tai grillissä, kun taas niska ja lapa ovat herkkua pitkään haudutettuina, ylikypsinä, sanoo keittiömestari Tiina Miettinen
Kuvan annoksessa tarjosimme kastikkeen uunissa paistetun suomalaisen karitsanviulun, grillissä valmistettujen rosmariini valkosipuliperuna nyyttien ja vihannesnyyttien kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.