Perinteinen karjalanpaisti on meillä usein laitettu ruoka. Itse tykkään, että karjalanpaistilihat ovat vähän suurempina kuutioina ja mausteena käytän vain suolaa, kokonaisia maustepippureita ja laakerinlehteä
-. -. H. i. r. v. e. ä. ,. p. o. s. u. a. l. m. t. k. n. d. h. j. g. y. ö. P. w. f. T. L. K. V. N. R. M. S. 1. 0. 2. (. ). 5. 3. 6. ½. A. C. B. b. d l. t l
Peitä astia tiukasti tuorekelmulla ja anna taikinan kohota 12-18 tuntia. Ystäväni hehkutti kyseistä leipäreseptiä Facebookissa siihen malliin, etten voinut olla tarttumatta jauhopussiin
K. o. k. a. v. t. m. n. e. i. s. r. u. l. M. ä. h. p. ,. y. ö. d. S. j. N. T. J. V. b. O. /. f. ). ". c. 1. g. (. 5. 0. 2. 3. 4. I. 7. P. R. H. L. l. k g. t l
) joku sunnuntai hauduttelin karjalanpaistin,sillä välin ulkoiltiin yms =). minun karjalanpaistissa sipulia ja porkkanaa,olenkohan koskaan tiennyt millaista on ns
Kesäfiiliksistä huolimatta ostin pataruoka-ainekset. Tämä karjalanpaisti oli todella herkullista. Lieneekö syy siinä, että ostin Tammisen luomua naudan- ja sianlihaa
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. A. i. n. a. k. t. s. e. l. ä. y. j. o. u. p. ö. v. r. S. h. ,. d. m. T. K. R. J. L. N. P. I. 1. g. (. ). 3. 4. 2. 0. 8. O. 5. M. Y. b. 9. W. a l. k g. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. E. n. e. p. i. z. a. r. s. t. ä. h. l. u. k. (. ). ,. j. o. m. d. v. K. I. T. O. S. A. y. M. R. N. ö. P. 3. 7. 0. g. 6. 1. /. 4. 2. L. ½. 5. H. f. ". w. J. °. c. b. D. ~. ♥. Ü l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.