Meillä syötiin jouluaattona jälkiruokana kahvin kanssa mm. karpaloista juustokakkua. Ohje on vuoden 2009 Kaikkien aikojen joulu -lehdestä ja alkiperäisohjeen nimi oli puolukkainen juustokakku
Maistoin jonkin aika sitten pipari-dumleja ja jäin noihin makeisiin aivan totaalisen koukkuun. Jouluisen suussasulavista namuista alkoikin ajatuksissa kytemään idea piparisesta juustokakusta ja pienen surffailun tuloksena löysin mitä helpoimman ja ihanimman reseptin, jota hieman tuunailin omaan makuun paremmin sopivaksi
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, hennon karpaloinen, kevyen yrttinen. Tartarpihvi on raakana syötävä pihvi, jossa liha on joko terävällä veitsellä irti raaputettua, hienoksi hakattua tai jauhettua naudanlihaa
Fenocchio Barolo 2010 (29,90 €) on täyteläinen, erittäin tanniinen, hapokas, hapankirsikkainen, karpaloinen, mausteinen, tamminen ja vivahteikas Nebbiolo-rypäleestä valmistettu riistaviini
Punainen, karpaloinen tuoksu ja täyteläinen, keskitanniininen, marjaisa sekä hennon tamminen maku. Herkullinen joulupöydän alkuruoka on syntyy härkäcarpacciosta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.