28 cm:n
halkaisijaltaan olevan irtopohjavuoan pohjalle. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota vaniljakastike ja sekoita se tuorejuuston joukkoon. Vatkaa seoksesta notkeaa. Soseuta karpalot, tomusokeri ja vaniljasokeri. Yhdistä se tuorejuustovaahtoon. Kuumenna mehu ja liota siihen liivatteet. Anna jäähtyä vähän aikaa. Sekoita seos vaahtoon sähkövatkaimella hyvin vatkaten.
Vuosi sitten sain Biokialta testattavaksi erilaisia marjatuotteita. Karpalojauhe odotti malttamattomana käyttöön pääsyä, kun parasta ennen-päiväyskin läheni uhkaavasti
T. ä. m. k. a. u. n. i. s. o. l. ,. v. p. t. f. d. g. w. e. r. A. j. h. y. S. P. '. K. c. -. b. C. (. I. ). M. 3. 5. +. 2. 0. 1. 8. ö. V. R. L. J. O. d l. t l
Kakun reuna ei maailman kaunein ole, kalvoa ei tällä kertaa ollut käytettävissä ja näköjään karpalo-osuus nousi vuoan reunoille sen verran, ettei kiille kaikista kohti tullut sivuilta kauniisti näkyviin
E. d. e. l. i. s. t. n. v. u. o. a. p. m. ä. k. j. O. h. (. ). r. ,. T. y. ö. P. L. -. f. D. M. S. A. 1. 8. 0. g. 7. 5. 2. 3. ½. K. +. V. 4. c. H. I. J. >. d l. r k
Karpaloita karpalokakkuun, jee. ValkosuklaajuustokakkuPerunpa puheeni ennen kuin postaus ehtii edes alkaa, ei tämä mikään juustokakku ole kun ei tässä ole tuorejuustoa
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. 2. Lisää muut ainekset ja sekoita, mutta älä vaivaa liikaa. 3. Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alatasolla tunnin verran
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe ja jauhetut pähkinät. Lisää seos vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti nostelemalla tasaiseksi taikinaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.