Broileria, pekonia ja tagliatellepastaa. broilerinsilppua, pekonia, tomaattikastiketta ja tietenkin. Ei ole maksettu mainos mutta joku Floran pekoni&sipuli ruokakerma oli hyvä tähän
Siisti ruusukaalit leikkaamalla kannat ja poistamalla uloimmat lehdet, jos tarpeen ja puolita ne. Laita ruusukaalit mantelilastuineen sopivaan kulhoon, purista sekaan sitruunamehu ja raasta vielä parmesaania päälle
Levitä paprika suikaleet Juuston päälle (tähän käy myös esim tomaatti) Nosta pekonisuikaleet jotka roikkuvat "kanneksi" piirakan päälle Sekoita soijakastike ja hunaja keskenään
Ruusukaali-kikhernelisuke. Paista kunnes ruusukaalit ovat saaneet väriä. Kaada kikherneet ja ruusukaalit tarjoiluastiaan ja tarjoile mielellään kuumana
Y. l. e. n. s. ä. 9. %. t. o. m. a. v. i. p. ö. k. y. d. M. u. ,. h. j. r. V. b. J. ☺. ☻. P. 2. (. á. 4. 5. 0. g. ). f. L. K. N. ". 1. B. E. c. x. U. S. R. T. I. -
Ruusukaali on ehkä yksi niitä vaikeimmin lähestyttäviä vihanneksia. Tässä teille Tammikuun vegaanihaasteen kunniaksi muutamaan kertaan testailtu ja hyväksihavaittu ruusukaaliresepti, jossa ruusukaali ei oikeastaan edes maistu ruusukaalille
Pieni ja pyöreä on aina kaunista ♥ Ruusukaalen sesonki alkaa olla parhaimmillaan, vaikkakin noloudekseni tunnustettakoon että nämä pullerot ovat ulkomaaneläviä ja Stockan Hulluilta päiviltä koriin livahtaneita
Pekoninen kesäkurpitsa-riisivuoka. Laita takaisin uuniin kunnes pekonit ovat ihanasti ruskistuneet. Pistä uuniin noin 40 minuutiksi (225 astetta) ja levitä pinnalle sitten paketti (tai 2 kuten meillä) pekonia palasina
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.