-. -. -. T. ä. m. r. e. s. p. t. i. o. n. L. b. l. g. J. H. y. a. K. u. k. ö. j. M. v. h. ,. d. (. ). R. E. 1. c. A. C. 3. 4. 0. 2. w. ½. N. S. k g. t l
Pääraaka-aineeksi yrteille valitsin taas kalaa, koska olen niin "so in love " kaikkiin kalaruokiin. Valmistin lopulta lohta, kasviksia ja riisinuudeleita aasialaisella twistillä
Pidän huolen, että jääkaapissa on aina paljon kasviksia. Arkilounaani näyttävät usein tältä- erilaisia paistoksia kasviksista, joko kanalla, kalalla tai esimerkiksi nyhtökauralla
KASVIKSIASRIRACHA-ÖLJYSSÄ. Parhaimpia, tuoreimpia ja kotimaisia kasviksia ja kuuma grilli. Vielä kun maustetaan kasvikset sriracha-öljyllä niin ai, jai
Tasapaino syntyy makujen lisäksi tarpeen mukaan viilentävillä ja kuumuutta lisäävillä raaka-aineilla, on ruokia jotka vahvistavat yiniä ja niitä jotka vahvistavat yangia
Yrtti-valkosipulikastike. Höyrytä kukkakaali-, kesäkurpitsa- ja bataattipaloja höyrykattilassa noin 10 minuuttia niiden koon mukaan. 1 kpl rooman- eli sidesalaattia ruukussa
400 g rasvaista jauhelihaa (käytin Snellmanin sika-nautaa). Jaa taikina 8-10 osaan ja pyöritä sämpylöiksi. Paista 20-25 minuuttia. Paista pannulla voissa 5-10 minuuttia tai kunnes pihvi on juuri kypsä. Grilli kannattaa esilämmittää 10-15 minuutin ajan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.