Kasvispizzaa kesäkurpitsapohjalla
Laivakokin keittiö
Laivakokin keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 keskikokoinen (kaupasta ostettu) kesäkurpitsa
  • 100 g parmesaanijuustoa
  • 2 kananmunaa n.
  • 0,75-1 dl mantelijauhoa
  • 1 rkl psylliumia
  • 1/2-1 tl suolaa
  • tomaattimurskaa
  • 3 tomaattia
  • 2 sipulia puolikas keltainen paprika
  • 1,5 dl juustoraastetta (edam/mozzarella)
  • 1/2 tl mustapippurirouhetta)
  • kuivattua oreganoa
  • tuoretta basilikaa
  • 24 cm
  • 15-20 min
  • 10 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.