K. u. t. e. n. j. o. s. k. a. i. m. r. l. p. ä. E. v. ). N. y. h. J. f. (. ,. M. C. d. H. -. P. ö. T. A. U. 3. 1. 0. 5. L. 7. V. S. 2. I. ) l. d l. t l
J. o. s. t. a. i. n. k. u. m. y. ä. j. l. r. e. p. v. E. h. c. -. K. ,. g. N. ö. I. d. D. '. b. T. q. O. ). S. M. 2. 0. L. 1. 4. 3. z. (. 5. A. V. P. °. C. x. R. <. ". H. p s. d l. t l
Vaikka. leipominen ei ole mulla se pääjuttu niin rakastan leipoa tosi paljon. Kakkutilauksia on tullut kesänaikana ja olen tehnyt niitä aina miten olen
Viikonlopun aikana on tullut kevät. Ehkä huomaan sen erityisesti, koska piipahdimme viikonloppuna Joensuussa, ja siellä oli vielä kovin talvista, kevättalvista tosin
Jos etsit älyttömän hyvää suklaamuffinireseptiä niin ei tarvitse etsiä enää, sillä tässä se on. ). Nämä sulavat suuhun, ovat syntisiä ja ah niin herkullisia
Olen tehnyt nyt niin monella eri ohjeilla donitseja, mutta kertaakaan itse en ole ollut 100% tyytyväinen taikinaan, mutta tätä ohjetta testattuani löysin vihdoin sen parhaan donitsi ohjeen, nam
Syksyisin iskee inspiraatio leipoa puolukoista jotakin. Tämä Nordicwaren Heritage-vuoka on ihan maailman paras ja ollut hetken käyttämättä, joten tilanne vaati kahvikakkua
Pitkään aikaan mulla ei oo ollut kunnollista inspiraatiota raakakakkujen suhteen. En tiedä, että söinkö niitä aivan liikaa jossain vaiheessa vai mihin sen onnistuin hukkaamaan, mutta jostain syystä mun viimeaikaiset leipomukset on syntyneet ennemmin hellan ääressä kuin blenderillä hyrskyttäen
maanantai 17. marraskuuta 2014. Päärynäkakku valkosuklaalla ja nougat'lla. Viime viikolla tuli juhlittua synttäreitä ja pienimuotoiset kekkerit (eli hyvä tekosyy leipoa
Ekokaupat ja Punnitse & Säästä -liike myyvät riisivalkosuklaata, mutta valitettavasti se ei leivontaominaisuuksiltaan ja maultaan vedä vertoja oikealle valkosuklaalle
APPELSIINI-MANGOKASTIKE. Appelsiinimehua 2 dl. Mango Piltti 2 kpl. Sokeria plus 0. 5 dl. Kaada kaikki kattilaan ja anna kiehua, välillä sekoittaen kastike kasaan
&. &. Ä. i. t. s. k. ä. o. v. a. m. e. l. u. r. ,. p. j. d. S. n. O. h. L. -. 3. /. 2. 0. 1. P. T. y. I. V. ). (. c. 5. g. D. 8. K. N. J. A. b. ö. ) l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.