Katinkkan Lammas-Pekoni palapaisti punaviini höysteellä.
Katinkka`s Blogi
Katinkka`s Blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 18,90 e ja Lihatiskissä
  • Annoksessa on noin 4 hengelle,ja tarjota voi arkena ja juhlana.
  • 1. pkt. Pekonia
  • 500 g Lampaan filettä/paistia.
  • 2 sipulia 1 kpl valkosipulia tai 4 kynttä Pala palsternakkaa
  • 5 kpl baby porkkanaa
  • 3 rkl Minttua /kuivattua tai tuoretta
  • 2 dl punaviiniä
  • 1-2 dl vettä
  • 1/2 tl valkopippuria
  • 1/2 tl paprikajauhetta
  • ripaus suolaa
  • 1 rkl kikkoman soijamaustetta (muukin käy).
  • 1 rkl voita
  • Loraus Oliiviöljyä (3rkl)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.