Joo elikkäs taas on vierähtänyt pitkä tovi ennen kuin olen ehtinyt kirjoittaa reseptejä blogiini. Mutta nyt näin kesän kunniaksi lupaan, että kirjoittelen blogiani ahkerammin jatkossa
Bon Appétit- herkullista ja helppoa opiskelijaruokaa halvalla
Minä koitan ja yritän nyt tosissani syödä iltaisin vähän kevyemmin. Pikku systerin häihinkin on enää kuukausi aikaa ja johonkin juhlamekkoon pitäisi mahtua, voi tätä naisen elämää
O. m. a. i. k. -. l. t. j. ä. e. n. r. S. p. h. v. d. s. L. (. o. u. ,. y. ). T. J. A. b. E. H. N. ö. M. K. W. C. P. g. 1. 9. 8. I. B. R. c. 4. 0. 2. 5. 3. 6. Y. €. ". V. f. x. w. '. G. z. D. q. t l
Flunssaruokaa parhaimmillaan. huoh. Se aika vuodesta taas kun kropan vastustuskyky sanoo sopimuksen irti ja päivät kuluvat sängyn pohjalla tai hampaat irvessä duunipaikalla
Tässä ohjeessa yhdistyy kolme makua, jotka rakastavat toisiaan. fenkoli, katkaravut ja appelsiini. Makea, parfyyminen ja hieman aniksinen fenkoli on hyvä kumppani makeille katkaravuille
1. Pese sitruuna, leikkaa kuoresta osa suikaleina ja purista sitruunasta mehu. Tee oliiviöljystä, sitruunankuoren suikaleista ja sitruunamehusta marinadi
Tällä ohjeella valmistat katkarapuja lime-korianterijogurtissa. Sulata ja kuivaa katkaravut esimerkiksi pyyhkeellä, valuta kurkut ja kuivaa sekä revi rucolalehdet kolmeen osaan
Vaihdoimme uudet perunat hetkellisesti risottoon ja grillasimme ulkona (uudessa grillissä. ) lisukkeeksi kala-auton antimia, eli scampeja ja kampasimpukoita
Päätin pitkästä aikaa kokeilla suolaisen tuulihatturullan tekoa. Olen pari kertaa aikaisemmain tehnyt tälläistä ja muistaakseni pitänyt lopputuloksesta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.