Keitä riisiä hiljalleen lihaliemessä sipulin ja sahramin kera. Tarjoa vartaat riisin kera. Kaada marinadia vartaiden päälle ja anna niiden vetäytyä jääkaapissa 1-2 tuntia. Paista varrasta paistinpannulla 2-3 minuuttia molemmilta puolilta juuri ennen tarjoilua
Katkaravuista saa kesäkurpitsan kanssa ihanan, nopeasti valmistuvan herkkupastan, joka sopii vaivattomuutensa puolesta arkeen, mutta mielestäni kelpaisi vieraillekin tarjottavaksi (tarjoava vaikka viileän pirskahtelevan italialaisen valkoviinin kera) ja itselleni maistui mainiosti sunnuntailounaallakin
Mutta nyt näin kesän kunniaksi lupaan, että kirjoittelen blogiani ahkerammin jatkossa. - Saaristolaisleipää (tai paahtoleipäkin käy), pakko näin turkulaisena kehua Rostenin saaristolaisleipää
Bon Appétit- herkullista ja helppoa opiskelijaruokaa halvalla
KYLMÄSAVULOHI-WASABIRULLA. Isänpäivä oli jo pari viikkoa sitten, joten silloin osana lounasta tarjoiltu alkuruoka on auttamatta liian myöhässä, tai sitten hyvin aikaisessa
* 250g raakoja, kuorittuja tiikeriravun pyrstöjä tai 300g isoja pakastekatkarapuja sulatettuna. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla 20-25 min. Anna kypsyä vielä 5-8 min. 300g isoja pakastekatkarapuja sulatettuna
Kalan voi tarjoilla vastapuristetun sitruunamehun kera. Uunilohta bataatin kera. 1/2 bataattia tai 3-5 porkkanaa. 1/2 bataattia tai 3-5 porkkanaa (ekstra)neitsytoliiviöljyä
Voit käyttää sekä raakoja että keitettyjä katkarapuja. Tarjoile ruoka basmatiriisin kera. 300 g isoja katkarapuja puhdistettuna. 2 tl Garam masala -maustetta. 300 g isoja katkarapuja puhdistettuna. 2 tl Garam masala -maustetta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.