Kaada öljy kasariin ja kuullota sipuleita vähintäin 10 minuuttia pienellä lämmöllä, pehmeäksi. Hauduta jälleen noin 10 minuuttia, pienesti poreillen. Hauduta pienellä lämmöllä noin 10 minuuttia
10 min. 100 g isoja kapriksia. 10 min. 10 min. 100 g viikunahilloa. 10 min. Kuvat. Myllyn Paras Oy. Luumutäytteen lisäksi kannattaa perinteisissä tähtitortuissa tänä vuonna kokeilla myös suolaisia täytteitä
Ruskea kastike on jokaiselle suomalaiselle varmasti tuttu. Silti monesti saa kuulla, kuinka ihmiset kertovat että ruskea kastike ei jostain syystä onnistu
Tykkään kaikenlaisesta turhanaikaisesta pikkunäpertelystä, joten sushin tekeminen on minusta kivaa. Makien pyörittely ja nigirien muotoilu voi kuitenkin käydä tylsäksi, jos syötävää pitäisi tehdä isommalle seurueelle esimerkiksi juhliin tai illanistujaisiin
energiaa 143 kcal, valkuaisaineita 12,5 g, hh 0,3 g, proteiinia 12,5 g, rasvaa 10,3 g, lisäksi A- ja D-vitamiinia, folaattia, B12-vitamiinia, seleeniä). 15 g (ravintoarvot 100 grammalle. Raejuusto (rasvaton) 100 g. Rahka (rasvaton, maustamaton) 100 g. 100g rahkaa seka ripaus Bonnen mangososetta. 10,3 g. 100 g. 100 g. 100 g. 100g rahkaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.