28, joka
putoaakin jaloiltaan siihen paikkaan. Sanoin kuvaamattoman helpottunut olo valtaa mieleni. Istun hetken vain nauttien tilanteesta, jota olen odottanut hartaasti ja jonka vuoksi palellut moninaisia yksinäisiä tunteja.
Kaiken tän kiireen ja tohinan keskellä halusin kuitenkin jakaa teille tän ihanan chia-vanukkaan ohjeen, jonka keksin oikeastaan ihan vahingossa, kun mietin miten voisin hyödyntää kauden parasta hedelmää eli persimonia
Muistatkos tämän klassikkokakun 70 -luvulta. Äitini tapana oli leipoa aina perjantaisin ja koulusta tullessa tämä maistui taivaalliselta kylmän maitolasin kanssa
En ole tainnut aiemmin syödä kesäisin juurikaan pastaa, miellän sen voimakkaasti syys- ja talviruoaksi mutta tänä vuonna olen ehtinyt tekemään jo aiemmin bloggaamaani kesäpastaa ja nyt tätä tonnikalapastaa kauden kasviksilla
Koska peuranliha itsessään on aika miedon riistan makuinen, en halunnut mitään vahvoja mausteita. 500g peuranjauhelihaa (naudan jauhelihaa). 500g peuranjauhelihaa (naudan jauhelihaa)
Soijakastikkeen umami onkin viides perusmaku makean, suolaisen, happaman ja karvaan ohella. Pakastimessani on kuitenkin paikallista peuraa, joka tuskin on edes unta nähnyt Rivierasta saati timjamista, rosmariinista, oreganosta, kyntelistä, salviasta, meiramista, laventelista, fenkolin siemenistä, laakerinlehdistä ja mitä niitä nyt olikaan
Näistä peuraa-punajuurta-punaviinia lähtökohdista lähti hahmottumaan tämän sunnuntain lounas. riistafileetä tai mureaa paistia (hirvi, peura, kauris, poro, villisika
H. i. r. m. u. k. e. t. ä. p. ,. n. v. h. d. o. s. y. a. l. ö. S. j. b. g. E. K. /. -. U. A. ". P. M. R. O. J. V. &. L. 4. 0. 1. 2. 6. 5. (. ). Y. 3. d l. t l
K. o. t. i. n. j. ä. m. s. e. y. ö. k. h. a. u. d. l. g. …. r. O. p. ,. V. v. J. A. -. ”. E. N. S. f. H. P. M. I. 7. 0. 3. 1. 4. /. 2. 5. R. L. T. (. ). d l
600g peuranfileetä (puolitin lisukkeen ja kastikkeen ainesmäärät, mutta lihat maustoin samalla määrällä mausteita eikä lihasta siltikään tullut voimakkaan makuista). Kypsensin peuranfileen matalammalla lämmöllä paistomittaria hyväksi käyttäen sisälämmöltään 61-asteiseksi, jolloin liha jäi juuri sopivan roseeksi. n pala kauriinpaistia (tai 600g peuranfileetä) kalvot poistettuna. 600g peuranfileetä. n pala kauriinpaistia (tai 600g peuranfileetä) kalvot poistettuna
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.