T. E. R. V. U. L. O. A. S. M. K. I. J. i. u. k. a. s. t. l. ä. v. e. m. n. o. h. r. j. p. (. y. ). ,. 7. d. 6. 1. 4. 0. g. +. /. 2. ö. -. N. 5. d l. t l
Tuloksena maukasta kauraleipää , NAM. Kauraleipä 50g hiivaa tai kuivahiivaa 1 pussi. Leipää tulee tehtyä turhan harvoin vaikka loppujen lopuksi sen tekeminen on varsin vaivatonta
kauraleipä on erityisen hyvää paahdettuna. Kauraleipä, vaihe 1. Olen viime aikoina yrittänyt tutustua leivän syvimpään olemukseen, ja niin leipää kuin leipäjuuriakin on tullut keittiössäni väännettyä ihan toden teolla
Pitsan yli kuitenkin nousi tähdeksi kauraleipä jonka tein taikinasta joka jäi pitsasta yli. sain silti pitsankin tehtyä Kauraleipä tahi kaurapitsan pohja330 g vettä400 g hiivaleipä jauhoja100 g kaurahiutaleita10 g suolaa10 g hiivaaLaita vesi ja kaurat vähäksi aikaa turpoamaan ja vaivaa sitten taikinaksi
Mun leivistäni tulee aina liian jauhoisia. Nyt päätin, että jätän jauhojen määrän tosi alas. Toimi. ) Ohje on peräisin Merjan marsipaanipuodin -sivuilta ja kopioin sen suoraan tähän
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.