Ohje 800 grammalle, tulee tosi hyvää!800 g jauhelihaa (vaikka nautaa)20 ml aromisuolaa10-15 ml mustapippuria (maun mukaan)5 ml cayennepippuria5 ml juustokuminaa5 ml paprikaa5 ml oregano
kebabliha. pitaleivät. 3 dl vettä. 2tl kuivahiivaa. 1 tl suolaa. loraus öljyä. 7 dl vehnäjauhoja. Lisää lämpöiseen veteen suola, hiiva, öljy ja lopuksi jauhot
täyttää leivän joko perinteisellä kebablihalla tai broilerikebabilla. Täytä leivät kebablihalla,. Eräs lukija laitoin minulle postia ja pyysi josko voisin
150 g kebablihaa. Pese kasvikset. Kuutioi paprika ja puolita tomaatit. Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi, lisää paprikat, tomaatit ja silputut sipulinvarret
kebablihaa jonka pannulla paistoin ja maustoin. Itsetehdyt pitaleivät. Poika on pyytänyt niin monesti, että tehtäisiin taas niitä pitaleipiä joten nyt oli kyllä otettava viimein jauhot esiin ja alettava leipomaan
Lisää paistetun pohjan päällee tomaattikastiketta, kebablihaa, chilikastiketta, amerikansalaattia, herkkukurkkua, tomaattia, pepperoneja, chili/valkosipulimajoneesia yms makusi ja mieltymisiesi mukaan
Döner-kioskeista saa kebablihaa, mutta useimmiten se on tungettu pitaleivän väliin tai tarjoillaan johonkin muuhun viljatuotteeseen käärittynä tai sitten ranskisten kera
500 g kebablihaa (pilko suikaleet, säästä muutama suikale koristelua varten). 500 g kebablihaa (pilko suikaleet, säästä muutama suikale koristelua varten)
Mutta varmaan sit kinkku+katkarapu tai kebabliha+paprika+sipuli+jalapeno. Oon viettänyt tämän viikon treenivapaata lepoviikkoa, joten siksi blogin puolella ollut aika hiljaista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.