tuoretta rosmariinia. tuoretta timjamia. tuoretta rosmariinia. Tammi-helmikuu on töiden puolesta sellaista aikaa, että en paljoa ehdi kotona olla muuta kuin viikonloppuisin ja joitain satunnaisia tavallisia arki-iltoja
Jos muistan oikein, lapsuudenkodissani saimme hirvensydäntä silloin, kun isä oli kaatanut hirven. Nykyään sydämiä saa paljon useammin, tuntuu että harva sitä enää haluaa valmistaa
Please note that the pictures were taken by Ketturouva and the usual CC license does not apply. Kokoonnuimme itsenäisyyspäivää edeltävänä sunnuntaina Ketun keittiöön nauttimaan sakuska-pöydän antimista
kuudelle 30 g voita30 g vehnäjauhoja250 g vettä1-3 tl kalaliemijauhettapuolikkaan sitruunan mehua(suolaa)pippuriapiparjuuritahnaa maun mukaan(tilliä)ruohosipulia koristeluun1
Kieli maistuu mahtavalta tillikastikkeen kanssa. Tässä ohje molemmille. Ainekset2 porsaan kieltä Iso porkkanaSipuli2 laakerinlehteä5-10 kokonaista mustapippuriaKylmää vettäLaita kaikki ainekset kattilaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.