Suklaasta huolimatta tämän kakun maku on – jos suklaakakusta näin voi sanoa – raikas ja kevyt. Erilaiset seeprakakut ovat tulleet tutuiksi parin viime vuoden ajan mitä erilaisimpina makuversioina
Olen oppinut tykkäämään pullasta vasta viime vuosien aikana. Ehdoton lempparini on muhkea voisilmäpulla, jonka kylkeen nappaan ison lasin kylmää maitoa (ja hyvän kirjan)
Galleriassa nimimerkki hirvvi julkaisi maaliskuussa mustavalkoisen seeprakakun. Kakku oli todella näyttävä ja sain siitä kipinän kehitellä salmiakilta maistuvan version
WordPress-alustalla (jossa blogini on) on pitkälti yli sata erilaista blogin rakenne – ja ilmevaihtoehtoa, joten aika monta iltaa on mennyt eri ratkaisuja pohtiessa
Minä kokeilin vadelmaa – siitäkin tuli todella ihanaa. Mustikkaisen seeprapiirakan kohdalla tutustuttiin seepran luonteenlaatuun ja onnistuttiin yhteistuumin sen kesyttämisessä
Eli Mamman marjapiirakka. Vanha ohje, mutta edelleen tämä kruunaa kahvihetket pari kertaa kesässä. Piirakkaan voi käyttää muitakin marjoja, mutta olen tehnyt tätä melkein aina vadelmista
Maistuisiko mustikkapiirakka. Saaressa viikonloppuna katselin toiveikkaina mustikan varpuja. Aurinkoisissa ja suojaisissa paikoissa sai maistaa jo kesän ensimmäiset maistiaiset
Jos saisin valita autiolle saarelle vain yhden leivonnaisen niin vaihtoehtoja olisi tasan kolme - täydelliset suklaakeksit, muhkeat amerikkalaiset pannukakut tai reilulla omenakerroksella varustettu amerikkalaistyylinen omenapiiras
Löysin Bonnen soseet reilu pari vuotta sitten, jonka jälkeen paluuta entiseen ei ole ollut – siitä asti Bonnen mangososetta on ollut jääkaapissani, aina ja joka päivä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.