Keltainen hernehummus ja -keitto samoilla tulilla
Veikeä Verso
Veikeä Verso
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3 1/2 dl - 4 dl kypsiä keltaisia herneitä
  • 1 iso valkosipulin kynsi
  • 2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • reilu 2 rkl sitruunamehua
  • 1/3 tl suolaa
  • 1 ml mustapippurirouhetta
  • Loput herneet (joista hummuksen määrä vähennetty)
  • 2 oikein isoa sipulia
  • 2 isoa valkosipulin kynttä
  • 2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippurirouhetta
  • 1 tl kuivattua meiramia
  • reilu 1 rkl sinappia
  • loraus öljyä
  • 1 pkt savutofua

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.