Kermakakku täynnä rakkautta ja tuskahikeä
Peggyn pieni punainen keittiö
Peggyn pieni punainen keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3 munaa
  • 1 1/2 dl sokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 dl perunajauhoja
  • 1 1/2 tl leivinjauhetta
  • 3 huoneenlämpöistä munaa lasiin yksitellen ja kaada kulhoon.
  • 175 asteeseen noin
  • 45 minuuttiksi.
  • 100 g tuorejuustoa
  • 100 g valkosuklaata
  • 2 tuoretta päärynää
  • 4 dl vispikermaa
  • 4 rkl tomusokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.