Tänään oli keittoaterian vuoro. Toteutin uuden version kukkakaalikeitoista. 500 g kukkakaalia pestynä ja pienittyinä nupuiksi, ota myös varsi paloiteltuna keittoon
Tapaamme ystäväni kanssa aina silloin tällöin lounaalla toistemme luona. Olemme molemmat äitiyslomalla, joten tapaamiset lasten kanssa ovat aina enemmän tai vähemmän vauhdikkaita
En ole ennen tykännyt etanoista enkä sinihomejuustosta, jotka taas ovat aina olleet R. n herkkua. Nämä etanat ovat kuitenkin maailman parhaat joten on ollut helppoa oppia syömään etanoita kun heti alussa aloitin harjoittelun näillä
1 lehtipihvi (naudanliha) / ruokailijaSinihomejuustoa (esim. Aura)Kinkkusiivuja (esim. italialaista Prosciuttoa, Parman kinkkua tai ihan tavallista suomalaista)AnanastaSuolaa, mustapippurirouhetta ( ja halutessa paprikajauhetta sekä valkosipulijauhetta)1
Escargots à l’ail et Escargots au Roquefort, eli etanapannu valkosipulilla ja sinihomejuustolla. Etanapannu on jo vuosia ollut suosittu talvinen alkuruoka kotona ja tässä on yksi ruoka josta en maksa 10 euroa ravintolassa
Kuvasta ei paljon selvää saa mutta onpahan komeat värit. Muutama päivä sitten kirjoittamani nirsoilutekstini kommenteissa mainitsivat nimimerkit Räyhis ja Tuplaespresso sinihomejuuston kavereiksi sopivan punajuuren ja päärynän
Ota lihasuikaleet huoneenlämpöön n. puolituntia ennen valmistusta. Ruskista lihasuikaleet, hienonnetut sipulit ja herkkusienet nopeasti pienissä erissä kuumalla pannulla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.