Mikään mansikka ei maistu samalta kuin metsämansikka. Sen maussa voi maistaa auringonpaisteen, kallion ja heinänkorren, josta lapsena niitä mansikoita söi
Piimä on juoma, joka herättää paljon tunteita meissä suomalaisissa. Moni pitää piimää herkullisena ja terveellisenä ruokajuomana, kun taas osa välttelee sitä syystä tai toisesta
Jääkaapissani on jo muutaman päivän ajan kököttänyt vajaa purkillinen maustamatonta jogurttia, jota ei ole vilkaistukaan tzatzikin valmistamisen jälkeen
Mökillä tehtiin pari suosikkiani eli. Graavikala valmistetaan klassisesti laittamalla fileiden väliin karkeaa suolaa kymmenesosa kalan painosta, hiukan sokeria, valkopippuria ja tilliä
Tämä ihana alkukesän ensimmäinen herkku on valmista poimittavaksi ja se herkkuhan on raparperi. Miten tämä raparperi maistuukin joka vuosi yhtä hyvälle
Taannoisessa synttäripostauksessa vilahti kuva neljävuotissynttäreillä tarjolla olleesta juustokakusta, ja kun ohjetta kyseltiin, ajattelin päivittää sen tänne blogiinkin
Yhteistyössä Foodin. Kesäkelit ovat vihdoinkin rantautuneet Suomeen ja samoin minä taas blogin parin. Tuntuu hyvältä, kun vihdoinkin näin seitsemän kuukauden jälkeen on taas inspiraatiota ja innostusta kirjoittamiseen
Savolainen ohrarieska on maakunnan perinteikäs kesäherkku. Tyypillisesti sitä nautitaan juhannuspöydässä, mutta se sopii kaikkien kesäjuhlien tarjoiluun
Tänään sain aamiaiseksi mansikka-brie-croisantteja sänkyyn tuotuna ja töiden jälkeen vielä juhlistin synttäreitä kokkailemalla ensimmäistä kertaa uudella grillilläni ihania kesäherkkuja
Yleisön pyynnöstä postataan nyt tämän kesäherkun resepti. Avoimet ovet -päivänä kaikki lohileivät menivät alta aikayksikön ja moni kyseli reseptin perään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.