J. o. k. a. i. s. e. n. t. p. r. u. h. y. v. ä. l. m. K. ö. j. -. O. d. ,. A. S. T. I. E. P. U. L. 1. 2. ½. g. c. 3. Y. 5. N. f. 4. ¼. M. 8. b. 0. t l. d l
Bataattikeitto on tuttu juttu ja itsekin olen siitä tänne laittanut ainakin kaksi tai kolme ohjetta. Kun olen tätä menetelmää alkanut käyttää keittojen tekoon, paluuta ei ole
Kastikkeen kuuluu saada värinsä ruskistamisesta, ei fondeista tai muista vippaskonsteista. Teen ruskeaa kastiketta tooooodella harvoin, mutta silloin kun siihen iskee himo, sitä on aivan pakko saada
K. u. i. n. k. a. r. o. s. t. -. m. l. e. ,. p. y. ä. v. P. M. A. N. h. E. (. T. ". f. H. b. g. j. ö. ). S. O. 3. 4. 1. 2. c. 0. d. V. 5. L. 6. R. J. D. G. ( l. t l
Hetken aikaa netissä googlettaen päädyin sosekeittoon. Palsternakka on minulle ihan uusi tuttavuus. Perunakioskilla oli niin hyvän näköisiä palsternakkoja että oli pakko ostaa
Viikonloppuna maalla otetut kuvat hävisivät miltei kaikki, muutama tuli julkaistua maanantain postauksessa, instassa ja Facebookissa ja joitain lähettelin yksityisviesteinäkin
En voi sanoa olevani sosekeittoihmisiä, mutta jostain syystä tämä ohje houkutteli kokeilemaan. Tai ainahan voi pakastaa varalle annoksen kiireisen päivän varalle
Yleisesti tykkään näperrellä kaikkia pieniä tarkkuutta vaativia juttuja, mutta ruoanlaitossa minusta on mukavaa, että annoksen saa näyttämään helposti hyvältä eikä tarvitse olla mikään taituri
T. ä. n. o. s. t. i. m. e. k. p. a. r. j. l. h. ,. u. A. P. y. U. v. d. R. -. K. S. O. g. b. (. ). M. ö. V. 1. /. 2. w. f. c. W. I. '. q. C. F. x. E. B
Sunnuntaipäivällisellä syötiin keittoa paahdetuista paprikoista ja focacciaa. Poista laakerinlehdet, lisää ricotta ja soseuta sauvasekoittimella tai blenderillä
Macademiat tai pinjansiemenet sopivat varmasti heti toiseksi parhaiten. Paahdetuista paprikoista tuli ihanan kermainen kastike lisukkeeksi, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.