Viime aikoina mun ruokavalio on alkanut aivan huomaamatta liukua yhä kasvispainotteisemmaksi - ostan harvemmin minkäänlaisia leikkeleitä leivän päälle, jauheliha on harvinaista herkkua ja kanaakin tulee syötyä yhä vähemmän ja vähemmän
Tämä helppo ja nopea ruoka ei varsinaisesti ole viikonloppuruokaa. Tänään tein tonnikalakastiketta kesäkurpitsapastan kera lounaaksi, koska kaikki energia menee intialaisen päivällisen suunnitteluun illaksi
Tuumasta toimeen, käynnistin pakastimen varusteluoperaation autenttisella italialaisella marinarakastikkeella, jolle löytyy käyttöä vaikka pastassa, pitsan päällä tai keiton pohjana
Moniko teistä on törmännyt trendikkääseen, raakaan kesäkurpitsapastaan. Mun arkiruoka on usein hyvin simppeliä ja usein syön päivästä toiseen samaa ruokaa – varsinkin, jos onnistun löytämään jonkun erittäin toimivan makuyhdistelmän
Uusien innovaatioiden paras ystävä on pakko. Kun hellaa ei vaan yksinkertaisesti voi lämmittää, syntyy mainio tomaattikastike näin kesällä tuoreista tomaateista, aurinkokuivatetuista tomaattisuikaleista ja tomaattipyreestä
Tomaattipohjainen jauhelihakastike on ollut yksi lempiruoistani ihan lapsuudesta saakka. Perusreseptini on isältä opittu, mutta muuntuu helposti jää- ja maustekaapin sisällön sekä mielihalujen mukaan
Kesäkurpitsasta valmistettu "pasta" maistuu hyvin alkuruokana tai kevyempänä lounaana. Tarjosin itse marinoidun kesäkurpitsapastan kanssa itse tehtyä hummusta ja koristelin annokset kirsikkatomaatilla ja persiljalla
Raakaviikko loppui keskiviikkona. Koin sen hyvin opettavaiseksi ja mielenkiintoiseksi, mutta edeleenkään en voisi kuvitella että olen täysin raakaravinnolla
Tiedättekö mitä tarkoittaa Alfredo kastike. Minulla ei ole nimittäin mitään hajua. Olen nähnyt kuvia siitä ja todennut, että kyse on jostain kermaisesta ja ihanasta
Spagettikurpitsasesonki on näin syksystä, joten kannattaa käyttää se hyödyksi. Spagettikurpitsaa voi käyttää nuudeleiden korvikkeena runsaassa nuudelikulhossa, johon voi kasata mieleisensä täytteet päälle ja kuorruttaa herkullisella maapähkinäkastikkeella
Haa. Pääsin korkkaamaan oman maan kesäkurpitsakauden jo heinäkuun alussa. On aina yhtä mahtava tunne, kun pääsee sadonkorjuuseen ja omavaraisuusaste edes hitusen nousee
Uusi suosikki (ainakin yksi heistä) on syntynyt. Tämä jos mikä on lohturuokaa parhaimmillaan. Inspiraation tähän sain Marialta, joka ystävällisesti vinkkasi hyvän kesäkurpitsapastan reseptin edelliseen postaukseeni
Mä olen pitkään metsästänyt täydellisen lihapullaspagetin ohjetta. Marinara- eli tomaattikastike on ollut jo hallussa, mutta siihen sopivat italialaiset lihapullat on ollut hakusessa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.