Keskikesän juhlaan kuuluvat kuitenkin tietyt tutut maut, eli mansikka ja uusi peruna. Oma jäätelö on luonnollisesti paras jäätelö, ja itse tehden pääsee luomaan mitä vinkeämpiä makukokeiluja
Minulle vuoden jokainen päivä on oivallinen jäätelöpäivä, mutta varsinkin kesä (tai ainakin kesäksi kutsutut kuukaudet, säästä riippumatta) on ehdotonta jäätelöaikaa
Jäätelökelit eivät ole liiemmälti hellineet Suomea tämän kesän aikana. Meidän perheessämme sillä ei ole ollut suurtakaan väliä, sillä jäätelö on maistunut vaikka tammikuun pakkasilla
Mummuni teki tätä aina lapsena meille ja nyt löysin sattumalta tämän ohjeen taas käsiini ja täytyi tehdä heti satsi pakkaseen tietysti tapani mukaan reseptiä muokaten kuinkas muutenkaan
B. r. i. t. a. k. u. o. l. m. n. e. ä. s. h. v. ,. R. -. g. å. j. d. ). T. y. ö. p. L. P. 1. 0. 5. 4. 2. M. A. (. S. x. 3. c. V. 7. I. N. K. ) l. d l. t l
Aurinkoisen viikonlopun kunniaksi kävin mustikassa ja tein pitkästä aikaa jäätelöä. Olen edelleen hyvin kiintynyt pieneen jäätelökoneeseeni, mutta sillä pystyy tekemään jäätelöä kerrallaan hyvin pienen määrän
Olen ennenkin jaulkaissut munakasrullan reseptiä joten ei ole ihan vieras ruoka. Todella maukas ja täytteävä ruoka jossa täytteiden raja on vaan mielikuvitus
Tästä kehkeytyi kuitenkin meidän tämän kesän perunasalaattien suosikki (ja luoja tietää, että uutta perunaa on meillä tänä kesänä syöty ihan tolkuttomia määriä
No tulihan se kesä viimein. On taas aika vaihtaa höyryävät teekupposet kylmiin juomiin. Minusta mustaherukan aromi on ihana, sen lehtiä pitää aina hypistellä ja nuuhkia
No niin rakkaat, ottakaas hyvä asento ja valmistautukaan ehkä parhaaseen jäde-reseptiin ever. Pohjana tässä herkussa toimii kaurakerma ja hyvin toimiikin, lopputulos on kuin pehmeän kermaista pehmistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.