Pitäisi syödä enemmän kalaa, mutta meillä ollaan sen suhteen vähän nirppuja. Ei saa olla ruotoja ja muutenkin nyrpistellään herkästi - minä mukaanluettuna
Lukijat voivat toki jättää molekyyligastronomian väliin, ja tyytyä meloniviipaleisiin. Bruschettat. Italialaisen kesän alkupalaklassikko prosciutto e melone, suomeksi ilmakuivattu kinkku ja cantaloupemeloni, on varmasti täällä käyville turisteillekin tuttu herkku
Mamma Mian marjapiirakka. Marjapiirakka on jo viikon parin takaa, kun käytiin Marttilan tilan emännän kanssa Pappadiippa blogia kirjoittavan Johannan tykönä talkoilemassa
Myönnettäköön - me ollaan köyhiä. Ja äitiyslomani takia entistä köyhempiä. No, niin köyhiä kuin akateemisesti koulutetut, melko keskiluokkaisiin perheisiin syntyneet länsimaiset ihmiset nyt voivat olla - eli ei siis ollenkaan noin yleismaailmallisella mittapuulla tarkasteltuna
Täällä taas. ) Tarkoitus oli pitää aivan pikku breikki blogista, mutta se venyikin aiottua pidemmäksi. Postattavia reseptejä on kuitenkin kertynyt tänä aikana, joten lähipäivinä on taas luvassa runsaasti uusia päivityksiä
Graavi, joidenkin mielestä kraavi (ja keittokirjoissa usein tuoresuolattu, ravintolain listoilla vähäsuolattu) lohi oli ennen juuri sitä mitä nimi sanoo - gravlax eli hautalohta
Tiedättehän ne tuorejuustolla ja kylmäsavulohella täytetyt rieskarullat. Yleensä niitä tarjotaan kuplivan juoman kera alkupaloina tai sitten buffetpöydän pikkupalana
Ribsit ovat meillä yleensä kesäruokaa. Nyt kuitenkin Farangissa saimme maisteltavaksi sen verran herkullisen version, että pakko oli kokeilla kotonakin jotain samantyyppistä
Kesällä nautitaan auringosta ja minimoidaan ruoanlaittoon käytetty aika. Sitruunalla ja chilillä terästetty pasta sekä paneroitu limefileekana valmistuvat nopeasti ja maistuvat herkulliselta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.