3. 2. 3. 3. 3. 2. 2. 3. 2. 2. 2. 3. 2. P. e. r. u. n. a. i. s. k. o. h. j. v. ä. t. p. m. l. R. d. I. ). M. <. (. y. ,. ö. 5. g. 1. 0. S. T. A. P e. d l
Ohje on Hanna Stoltin Aamupala-kirjasta, jossa tätä ohjetta oli kymmenen sivun verran. Ensimmäisenä päivänä taikinan vaivaus, toisena kaulitsemista useammassa erässä ja kolmantena päivänä rullaaminen, kahden tunnin kohottaminen ja paistaminen
-. -. -. -. -. 2. 3. K. a. u. r. p. o. e. i. n. s. k. m. E. t. ä. l. A. d. h. T. y. ö. j. v. S. ,. V. g. (. ). J. L. O. R. M. *. 4. 5. 1. 0. ". N. H. u l. d l
Lisää suklaa-jugurttiseokseen kermavaahto ja mausta kardemummalla. Toinen luotto-ohjeeni on curd. Kaikkein paras on, jos pohjan ehtii leipoa päivää ennen täyttämistä
-. -. -. 2. 3. 2. 2. 2. 3. 2. 2. 2. 2. 2. 2. H. a. l. u. s. i. n. j. h. t. e. ä. y. p. v. r. k. o. L. ,. m. ö. d. J. N. 1. 0. g. M. c. 5. 4. A. 7. V. S. *. O. P. K. f. T. b. d l. t l. c m
Tänä iltana Raatihuoneen torilla kruunattiin tänään ensimmäinen koko Itä-UudenmaanLucia-neito. Lucia neito tuo perinteen mukaan valoa ja iloa talven synkimpään hetkeen
Kiireinen arki ja aterioiden välistä jääminen - aika tuttua, eikö. Buust-buust-buustia. Siksi onkin kiva, että päivänsä voi buustata vaihtoehdoilla, joista tulee takuulla vain ja ainoastaan hyvä olo
-. -. -. 3. 3. 3. 2. 2. 2. 3. 2. 2. 3. J. o. u. l. h. a. k. n. p. e. r. i. t. s. j. v. ,. m. y. ä. N. d. ". T. ö. P. V. 4. 1. ½. /. 5. 0. g. K. L. S. 7. R. A. Y. c. H. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. 2. 2. 3. 2. 2. 2. 2. A. j. a. t. e. l. i. n. h. d. ä. o. k. m. v. s. '. ,. u. p. r. y. ö. S. E. P. K. f. H. 5. %. g. 4. 0. I. 1. /. O. V. L. T. R. M. N. Ä. ) l. d l
2. 2. 3. 2. 2. T. ä. s. t. o. d. e. l. a. h. p. k. i. n. u. r. M. v. j. K. I. N. U. E. R. 1. 5. g. 0. ,. ö. y. m. 7. 4. (. ). V. L. A. P. S. x. c. 8. d l. t l
Juomana toimii loistavasti vaikkapa Puhdistamon Instant-Pakuri-juoma. Kun ulkona on pimeää on kiva tehdä jotain lämmintä ja helppoa välipalaa, mitä voi sitten nauttia takkatulen ääressä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.