1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. T. o. u. k. n. l. p. a. s. i. t. ä. y. e. j. h. 8. 0. g. P. d. r. K. m. ö. v. O. ,. 3. x. 4. c. S. V. A. b. E. I. 5. R. H. L. 6. -. U. N. M. (. ). 2. J. /. d l. t l
Koska yksi alkukesän ehdottomia kausituotteita ruokamaailmassa on tietysti raparperi, päätin sisällyttää myös kevään kakkukavalkadini jotakin raparperiherkkua
1. 1. 1. 1. 1. 1. T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. -. ö. (. ). A. S. 6. /. 2. 3. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. I. s. ä. n. p. i. v. k. a. u. t. o. l. e. j. J. m. ,. y. r. ). h. 5. -. O. R. b. g. T. d. ö. M. (. K. P. 4. /. 2. D. 3. V. L. 7. 0. A. S. e l. d l. t l. m i
100 g valkosuklaata. 100 g voita. Paista 200 asteessa 12-15 min. 100 g valkosuklaata. 100 g voita. En jaksanut miettiä etukäteen tarkasti reseptejä, joten ostin vähän mitä mieleen juolahti ja niistä sitten ateria kerrallaan mennään
Tänä vuonna sato taitaa kolean kevään myötä olla parhaimmillaan juuri nyt. 1 luomuomena. 1osa tuorepuristettua raparperi-mansikka-omenamehua. 1osa vichyä. 1 luomuomena. 1osa tuorepuristettua raparperi-mansikka-omenamehua. 1osa vichyä
Parsan ilmestyminen kauppojen vihannestiskeille on varma kevään merkki. Suomen kesä on lyhyt myös satokauden osalta, joten silloin pumpataan kehoon vain kotimaista ja mieluiten vielä luomua tai ihan lähellä tuotettua
mennessä ja voit voittaa 100 euron lahjakortin Decanter-myymälään sekä vuoden riisikakut. 180 g huolellisesti puhdistettua savusilakkaa. 1 dl varsiselleriä hienonnettuna. 0,5 punasipuli hienonnettuna (tai 1 kevätsipuli). 1 rkl sitruunamehua. 180 g. 1 dl varsiselleriä. 1 kevätsipuli. 1 rkl sitruunamehua
katkaise parsoista puumainen osa pois. Kevään paras parsaresepti. Nyt jaan teille perjantain ja tulevan viikonlopun kunniaksi kevään parhaan parsareseptin
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. 150 g mansikkaa. 150 g raparperia. 1,5 rkl sitruunamehua. 1,5 dl vaniljasokerilla maustettua maitoa. 1,5 dl vispikermaa. 1,5 rkl tomusokeria. 150 g munia - 100 g sokeria). 150 g munia - 100 g jauhoja, josta 70 g vehnäjauhoja ja 30 g perunajauhoja). Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi (vatkasin yleiskoneella 12 min). Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia alimmalla tasolla. Anna kakkupohjan jäähtyä noin 10 minuuttia vuoassaan ja kumoa se jäähtymään. 150 g mansikkaa. 150 g raparperia. 1,5 rkl sitruunamehua. 1,5 dl vaniljasokerilla maustettua maitoa
1. Aina kesän lähestyessä minulla iskee sitruunahimo ja sitä on tungettava joka paikkaan. Sitruuna onkin todella monipuolinen raaka-aine jota voi käyttää niin moneen ruokaan, puhumattakaan leivonnaisista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.