Keväinen pastasalaatti ruiskuppeihin
Maku.fi
Maku.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 400 g ruistaikinaa (pakaste) (Myllyn Paras)
  • 4 dl pastaa (Myllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa, Pestopastaa, Keltainen Sydän Makaronia tai Keltainen Kukka Makaronia)
  • 450 g parsaa (vihreää)
  • 300 g maustamattomia broilerinsuikaleita
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl currytahnaa (keltaista)
  • 300 g paprikaa
  • 2 kpl kevätsipulia
  • 50 g herneenversoja (tai auringonkukanversoja)
  • Kastike
  • 1 dl oliiviöljyä (tai avokadoöljyä)
  • 1/2 dl limettimehua
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • Koristeeksi
  • 2 kpl limettiä (viipaleina)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.