Palataan vielä pääsiäisen jälkimaininkeihin. Olimme sunnuntaina vanhempieni luona ihanalla pääsiäisaterialla ja lupasin kantaa korteni kekoon tekemällä kakun jälkiruokakahvin kanssa tarjottavaksi
Tiramisu primavera. Pääsiäiseksi kehittelin raikkaan hedelmäisen version tiramisusta. Mascarponevaahdon ja sokerikakun lisäksi jälkiruokaan kätkeytyy mangoa, passionhedelmää ja tuoretta ananasta
Tämänkin pariksi kävisi varmasti myös se intialaisen kukkakaalipakoran kyytipoikana nähty Saimaan Juomatehtaan kepeä ja freesi Marsalkka Luomuvehnä, mutta hedelmäisyyttä löytyy myös tästä Blonde Alesta, jonka alelle tyypillinen hienoinen karvaus antaa tälle ryhtiä, joka toimii mainiosti ruoan paahteisuuden kanssa
Uuden sadon tuoreista herneistä keitelty pyree yhdessä avokadon vaaleanvihreän värin kanssa tekevät annoksesta hyvin keväisen värisen, mikä on itse asiassa ihan omiaan piristämään alkusyksyn pimeneviä iltoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.