Keväisen kepeä parsa-sitruunapestopasta
Kulinaari
Kulinaari
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • PARSA-SITRUUNAPESTOPASTA (2:lle)
  • 5 dl penne-pastaa (kypsentämätöntä)
  • 1 kasvisliemikuutio
  • kiehuvaa vettä
  • 1 puntti parsaa (mielellään ohutta ja tasakokoista)
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 sitruunan mehu
  • 1,5 dl persiljaa
  • 1,5 dl basilikanlehtiä
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 1 dl parmesaania raastettuna
  • mustapippuria
  • pastan keitinvettä
  • 0,5 dl paahdettuja pinjansiemeniä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.