Piirakat käyvät hyvin isommastakin ruuasta, mutta usein niissä on paljon rasvaa ja höttöhiilareita. Tässä ohje kevyeen ja terveelliseen suolaiseen piirakkaan, jossa on makua ja se sopii vegaaniseenkin ruokavalioon
Ainakin tämä kevyt kala-kasvispannu siitä turkasen turskasta osoittautui paitsi helpoksi ja aika nopsaksi valmistaa, niin myös yllättävän maukkaaksi kalaruoaksi
Pohja. Nypi jauhoseos rasvan joukkoon ja lisää maitorahka. Levitä ainekset pohjan päälle. 1 dl Ruisssihtijauhoja. 2 dl Hiivaleipäjauhoja. 1 tl leivinjauhetta. 400 g broilerijauhelihaa /ruskista kevyesti ja lisää 1 kanafondo kuutio. 300 g tuoreita sieniä /pilko ja haihduttaa neste ja lisää jauhelihan joukkoon. 2 dl kevytpaksu ruokakerma 4%. 1 tl paprikajaihe
Tämä kevytversio ei kyllä häviä yhtään tuhdimmalleen ja itse ainakin tykkään tästä enemmän. Kevyen tästä tekee se, että kerman sijasta maitorahkan joukkoon laitetaankin maitoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.