Kevyttä & Herkullista ruokaa - lomalla!
blogikeittokirja
blogikeittokirja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1/2 dl kuohukermaa
  • 120 g rouhittua tummaa suklaata
  • 500 g porkkanoita
  • 2 dl maitoa
  • 4 leipää
  • 1 l piimää
  • 500 g ruisjauhoa
  • 500 g vehnäjauhoa
  • 150 g fariinisokeria
  • 100 g siirappia
  • 20 g suolaa
  • 200 g mämmimallasta
  • 20 g kuivahiivaa
  • 40 min
  • 45 min
  • 1/2 cm päähän kannasta. Mausta kaikki leikkauspinnat suolalla, itketä.. ja pippurilla, täytä välit sipulilla, tomaatilla, paprikalla, sienillä, valkosipulilla...ja tuoreilla yrteillä, kuten timjamilla, rosmariinilla, persiljalla. Pirskottele päälle oliiviöljyä. Kypsennä uunissa 200-225´noin 1-1,5 tuntia
  • 15 min
  • 100 g basilikaa
  • 100 ml oliiviöljyä
  • 50 g paahdettuja pinjansiemeniä
  • 4 kpl valkosipulin kynsiä
  • raastettua sitruunankuorta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.