20 minuuttia
Kuumenna öljy pannulla. Lisää pannulle juustokuminan siemenet ja sipuliviipaleet, viimeiseksi kurkuma (älä paista sitä!). Sekoita kypsät linssit ja sipulipaistos.
3 dl
keltaisia linssejä
6 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1
sipuli
4 valkosipulin
kynttä
100 g
pala tuoretta inkivääriä
3 vihreää
chiliä
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
juustokuminan siemeniä
3 keskikokoista
tomaattia
1 tl
kurkumaa
1 tl
garam masalaa
1 tl
korianteria
tuoretta persiljaa
20 minuuttia
Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli. Kuori ja raasta inkivääri. Poista chileistä siemenet ja silppua ne.
Kevyempi on kuin onkin pysynyt ja olo tuntuu kivasti keveeltä ja pirteältä. Olen tehny nyt lähinnä salaatti painotteisia ruokia ja silloin tällöin jotain lämmintä
Linssien suurkuluttaja kun näytän sattumoisin olemaan. Keitin tätä muhennosta ihan piruuttani superjättipadallisen viime viikolla Lapissa hiihtomatkalla ollessani, kun poikaystävämme olivat valitelleet, että ruokaa on liian vähän
Talviaikaan yrttitarjonta jatkaa kukoistamistaan. Se vääntyy moneen ruokaan, siitä voi valmistaa vaikka keittoa, laittaa sellaisenaan salaattiin, paistaa pannulla tai käyttää leivonnaisissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.