Kiertelen ympäri maailmaa... Tiikerirapuja, canneloneja ja bannoffeepiirasta
Ruokapankki
Ruokapankki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 20 kpl tiikeriravunpyrstöjä
  • 2 kpl valkosipulinkynttä raastettuna
  • ½ kpl punainen chili hienonnettuna
  • pieni pala inkivääriä raastettuna
  • pieni nippu timjamia hienonnettuna
  • ½ dl rypsiöljyä marinointiin
  • 3 dl keitettyä bulguria
  • 1 kpl granaattiomenan siemeniä
  • 1 kpl ananas kuutioituna
  • 3 rkl mangochutneytä
  • 1 kpl papaya kuutioituna
  • 2 rkl limen mehua
  • ½ dl oliiviöljyä
  • korianterisilppua
  • vesikrattia
  • 1 dl majoneesia
  • 1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1 kpl limen kuori raastettuna
  • suolaa
  • mustapippuria
  •  
  • Tomaattikastike
  • 1 prk säilöttyjä luumutomaatteja
  • 1 prk Dolomito pastakastike
  • 1 prk chili tomaattimurska
  • 1 prk tomaattipyre
  • 1 prk Arrabiattaa
  • nyrkki tuoretta basilikaa
  • nyrkki tuoretta timjamia
  • 2 kpl valkosipulia hienonnettuna
  • 1 kpl tavallinen sipuli hienonnetuna
  • 1 prk Chilitonnikala
  • 1 prk tavallinen tonnikala
  • 1 tuubi Abban tonnikalajuustotahnaa
  • mustapippuria
  • thaimaalaista kalakastiketta loraus jos toinenkin
  • 50 g voita
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 l maitoa
  • 200 g parmesaania raastettuna
  • muskottipähkinää
  • mustapippuria
  • 14 kpl Digestivekeksejä
  • 75 g voita sulatettuna
  • 1 prk kondensoituamaitoa
  • 2-3 kpl banaania
  • 2 dl vispikermaa
  • vaniljasokeria
  • kaakaojauhetta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.