Kievinkana. Jos oletetaan että menet hyvään ravintolaan syömään ja ruoka on erittäin onnistunutta, niin juuri samanlainen fiilis oli tämän kanan kanssa, kuin parhaimmasta ravintolasta
Home→Yleinen→Kievinkana. Kana oli hyvää, joskin täytettä olisi voinut olla vielä enemmän, vaikka tungimmekin sitä kanan sisälle niin paljon kuin mahtui
T. ä. n. l. o. u. a. k. s. i. v. p. t. e. g. m. r. y. j. N. G. (. 8. ). 2. ,. 5. d. -. 6. h. 1. 3. ö. K. S. 4. A. J. 7. P. 9. R. 0. b. f. c. L. V. O. k p. d l. t l
P. ä. t. i. n. y. h. e. p. v. k. o. l. a. f. r. u. j. s. R. ,. m. ö. T. 3. 0. -. 4. g. B. /. b. D. w. &. 1. d. V. ½. 2. L. C. I. S. c. (. ). M. 8. 9. K. 6. ) l. d l. t l
Keittiöstä leijuu hurmaava tuoksu ja eikä ihme, kanaa Igorin tapaan eli Igorin kanaa on tuloillaan. Pehmeä suussa sulava kana, makea paprika, sipuli, persilja, maustekurkku ja herkullinen kastike smetanasta, niistä on Igorin kana tehty
Gluteenittomat sämpylät10-15 sämpylää5 dl vettä1 rkl psylliumia25 g hiivaa1 tl suolaa1 dl öljyä2 dl tattarijauhoja5 dl gluteenitonta jauhoseostaMittaa kädenlämpöisen veden joukkoon psyllium ja anna turvota noin kymmenen minuuttia
Kevyen kevyt kanapasta. Leikkaa kanat haluamaasi kokoon, myös sipuli, valkosipuli ja paprika. Kuumenna pannu, kaada öljy ja lisää kanat pannulle, lisää sitruunapippuri ja suolaa ripotellen päälle, paista kypsäksi
Lopputulos miellyttää ainakin itseäni, sillä pikkuleivät onnistuivat ilman kananmunaa ja ovat rakenteeltaan juuri sellaisia rapeita, kuin mitä lusikkaleipien tulee ollakin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.