Kuumenna 2 rkl öljyä sekä currytahna isossa pannussa/kattilassa muutama minuutti. Silppua sipuli pannulle, purista valkosipuli ja raasta inkivääri sekaan, paista n. 5minuuttia.
Kuutioi tomaatit mukaan ja lisää tomaattipyrettä ja vesi, seuraavaksi huuhdotut kikherneet ja pilkotut kukkakaalet sekä viimeiseksi kookosmaito. Sekoita ja anna keittyä n. 10-15 minuuttia kunnes kukkakaali on kypsää ja kastike muuttuu paksummaksi.
Mausta kastike suolalla, pippurilla sekä kurkumalla oman maun mukaan. Keitä riisi kaveriksi ja ripottele korianteria päälle. Tarjoile esim naan leivän kanssa!
Kaupallinen yhteistyö Floran kanssa. Helmikuun puolessa välissä alkanut kasvispainotteisen ruoan projekti on haastanut miettimään mahdollisimman herkullisia ja monipuolisia kasvisruokia
Keitä riisi (esim 7dl vettä ja 3dl riisiä) ja laita se sivulle odottamaan. Laita syvään pannuun 2 rkl öljyä, purista valkosipuli, raasta inkivääri ja kuori ja kuutioi porkkanat sekä punasipuli sekaan
Kuutioi sipulit sekä valkosipulit ja nakkaa ne öljytilkan kanssa pannulle, kuullota keskilämmöllä. Lisää pilkotut kasvikset sekä 1 tl raastettua inkivääriä ja paista n
Kouluaikoina pinaattiletut olivat yksi ehdottomista kouluruokasuosikeistani ja myös yksi niistä harvoista ruoista, joiden kappalerajoituksista en juurikaan piitannut - tsottsot minä
Eilen piti keksiä tämän päivän ruoka samalla hetkellä, kun astuin kauppaan sisään, joten nappasin Pirkka ruokalehden oven vierestä ja nopealla selailulla päädyin kukkakaalipihveihin
Oletko jo törmännyt kaupassa violettiin bataattiin. Purppurabataatissa on hieman parfyymimainen tuoksu ja maku, ja juures ei ole ihan niin makea kuin se oranssi versio
Tässä voileipäkakussa on käytetty moniviljapaahtoleipää, voit käyttää mitä vaan paahtoleipää tai korvata vaikka puolet paahtoleivistä ruisleivällä esim
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.