Tänään oli. keittoa ruoaksi, joten tuntui että nyt tarvitsee tukevampaa iltapalaa. Piirakat. ovat tosi käteviä, kun niitä voi muokkailla sen mukaan mitä kaapista löytyy
K. e. i. t. o. k. r. j. a. l. s. ä. n. u. y. h. d. ,. ö. m. p. v. -. R. P. I. 2. 6. J. Q. c. L. 1. 0. g. 4. /. (. ). T. 3. S. f. N. E. 5. A. b. B. C. 7. D. 8. 9. F. G. H. M. V. x. O. '. w. Y. U. Ä. W. Z. i l. d l. t l
Nypi jauhot, juusto ja rasva murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Painele taikina tasaiseksi palaksi, kääri leivinpaperiin tai kelmuun ja anna jähmettyä jääkaapissa
gluteeniton kinkku-juustopiiras. Kinkku-juustopiirakka on varmasti yksi keittiöhistorian suosituimmista ja eniten varioiduista ruoista, nopea googlaus väliviivalla antaa jo reilusti yli satatuhatta osumaa
sekoita vehnäjauhot ja rasva ryynimäiseksi seokseksi. Lisää vesi. Sekoita taikina tasaiseksi nopeasti. Vältä vatkaamista ,sillä taikinasta tulee helposti sitkeää
"Nypi" hieman pehmennyt margariini jauhojen kanssa yhteen ja lisää vielä vesi. Voitele piirakkavuoka ja painele käsin taikina piirakkavuoalle (reunoille myös)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.