Vegaanin keittiössä, Parempaa arkiruokaa kasviksilla on Chocochili-blogin bloggaajalta Elina Innaselta marraskuussa ilmestynyt erinomainen kasvisruokakeittokirja
Ihana, raikas ja silti tuhti aamiainen syntyy helposti tehosekoittimessa. Puurosmoothie eroaa juotavasta smoothiesta tanakkuudellaan, se on lusikoitavan hyvää
Jättikatkaravut ovat täällä halpoja. Siis ihan älyttömän halpoja. Sen kokoluokan, josta Stockmannilla saa varautua maksamaan 40 euroa kilolta, hinta laski juuri tuossa meidän kaupassamme (aivan mahtava kalatiski) alle 7 euroon
Täysrukiinen ruisleipä on varsin suomalainen ruoka, sitä ei kovin monessa maassa tunneta. Sillä on myös pitkä historia, Suomalaiset ovat tehneet ruisleipää rautakaudesta alkaen
Terve taas pitkästä aikaa. . Toivottavasti olet seurannut mun Iltasanomien LIV - blogia (etkä ole hyljännyt minua kokonaan), kun en ole tänne omaan blogiini ehtinyt aikoihin edes vilkaisemaan
Suositun Pain de Martin -blogin kirjoittajan, Martin Johanssonin juurileivontaan keskittyneen opuksen suomenkielisen käännöksen ilmestyminen oli monelle aiheesta kiinnostuneelle onnenpäivä, minullekin
Harvemmin olen päässyt kirjailijan kanssa näin liki. Nyt pääsin. Punavuori Gourmet blogista tuttu, aina iloinen ja ystävällinen Aniko täräytti sellaisen kirjan että huh, huh
Leipä juureen tehtynä kirjasta, Teemun ja Markuksen leipäkirja, ilman hiivaa, onnistui hyvin. Kohoamisessa on toivomisen varaa ja leipä olisi voinut olla kuohkeampi
DAY 1. Saavumme Heathrow'lle puoli kymmeneltä, mutta passikontrollin, matkatavaroiden odottamisen ja metromatkan jälkeen kello on jo melkein kaksitoista, kun vihdoin nousemme maanpinnalle Westminsterissä
Kasvikset, nuo vähän ylenkatsotut lisukkeet, ovat valtaamassa yhä suurempaa tilaa lautasiltamme. Kasvissyönti ei ole välttämättä lisääntymässä radikaalisti, mutta kasvisten syönti on
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.