Mietin tässä pikkujouluaikojen herkkujaja muistin pitkästä aikaa yhden lemppareistani. Sinihomejuuston ja makean sipulihillokkeen liitto saa juhlamielellä pahimmankin kiukkuilijan
Uunipelti on sentään kooltaan sen verran iso, ettei tarvitse heti ruveta uudelleen leipomaan, vaikka kyllä minulla tämänkin kanssa meinasi tulla kiire saada edes joitakin paloja pelastettua myös pakkaseen
Jatkossa voisi olla hyvä opetella ilmoittamaan niistä. Töissä oli melkoista hulinaa loppusyksy ja jotenkin miljoona muuta asiaa tehtävänä vaikka mielessä (ja kamerassa) koko ajan olikin
Tuomisinaan heillä yleensä on tunturijärvien aarteita. Savukalatahna ja muita herkkuja grillistä. Nykyään ei kelkkakelejä (lunta) tahdo suomessa enää kaikkialla riittää ja niinpä
Käyn kirppiksellä silloin tällöin ja tällä kertaa silmiini osui aarteita vuosikymmenien takaa. Munakkaat on helppo valmistaa ja ne syntyvät edullisista raaka-aineista
Viime lauantaina aloitin päivällispuuhat taas ennen aamiaista, tuolloin ei ollut aikaa viettää koko päivää keittiössä, vaan tiedossa oli ajastettu täsmäpäivällinen, joka valmistuisi minun ollessani aivan toisaalla
Käväisin tuossa päivänä muutamana karkkikaupassa katselemassa namilaareja sillä silmällä (siis sillä Halloween lähestyy kovaa vauhtia -silmällä) ja löysin koko joukon aarteita
Joskus keväisin on korvasienihimo saanut jopa hivenen huvittavia piirteitä, kun on ajeltu autolla vaikkapa Räyskälään (sopivan hiekkaiset maastot) ja saatu aarteita kourallinen
No vaikka ihan sen takia, että puolentoistavuoden takainen isännän saama joululahjablenderi on vihdoin päässyt oikeisiin töihin ja näitä on hellesäällä nautittu aamulenkin jälkeiseen virkistykseen
Tiramisu on perusversionakin herkullinen ja helppo jälkiruoka, mutta jos sen joukkoon lisää vielä Suomen soiden aarteita, eli lakkoja, siitä tulee suorastaan juhlava
Uudenlaiset konstailemattomat ja hyvänmakuiset arkiruokavinkit ovat aarteita. Haluan jakaa arkiruokasuosikkireseptin, sillä uskon muillakin perheillä olevan vaikeuksia kaalilaatikon menekin kanssa
Tätä testattiin jo vuosi sitten Juhannuksena ja kovasti tästä tykkäsimme. Tämä resepti on ”kaapistojen aarteita”, eli peräisin viime kesän Glorian Ruoka & Viini -lehdestä
Ajatella, että Suomen metsistä saa hakea tällaisia aarteita ihan ilmaiseksi. Kun some on alkoi olla täynnä kuvia kukkuroillaan olevista marjasangoistaja aamupalapöydässä Hesarikin vielä painosti, minunkin oli pakko lähteä poimimaan mustikoita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.