Klassikkoviinejä maistelemassa
Happylobster
Happylobster
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 8 g litrassa) tekee viiniin runsaamman suutuntuman, tuo lisää viskositeettia sekä "kyyneleet" lasin reunoille. Nam! Viini-lehti tärskäyttää tälle täydet viisi tähteä (tyylikäs huippuviini) ja kehottaa nauttimaan sitä kovien ja suolaisten (Manchego, pitkään kypsytetty Gouda, laadukas Parmesan) kera. Oih, näen jo itseni jouluyönä kirjaston sohvan nurkassa amaronelasin ja juustolautasen kanssa. Ja kun oikein tarkkaan katson, niin taidanpa nähdä siinä siskotkin mukana :)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.