V. a. n. h. k. u. o. j. i. l. s. r. t. e. p. ö. y. g. (. m. ä. v. ). N. 8. 6. %. E. ,. K. -. S. b. z. d. J. M. I. 1. 0. R. ù. B. 4. 2. =. &. 3. f. c. w. 5. 7. /. P. L. Ä. A. T. d l. t l
Tämä jauhelihakastike on niin helppo ja nopea tehdä ettei tosikaan. Aikaa menee n. 15min joten ainakaan meidän perheessä ei sen kummemmin tarvi eineksiin turvautua
En voi käsittää, miten ja miksi mulla kesti 25 vuotta kokeilla ensimmäisen kerran crème brûléeta. Ehkä siksi lykkäsin sen tekemistä, koska se ei mielestäni paperilla vaikuta kovin herkulliselta - kermaista vanukasta, jossa on rapea sokeripinta
"1928 Pekka ja Anni Aschan avasivat Turkuun ranskalais-venäläistyylisen leipomo- ja konditorialiikkeen, jonka yksi suosituimmista tuotteista oli käpykakku
Tuhti, tomaattinen jauhelihakastike spagetille, resepti. Perjantaina on kiva syödä jotain erityisen hyvää - lapsiperheessä se usein tarjoittaa jauhelihaa ja pastaa jossain muodossa
Omalla kohdallani ensikosketus broiskujauhelihaan tuli vuosia sitten opiskeluaikoina, ja ainoa juttu, jonka kanajauhelihakastikekokeilusta muistan, oli syömäkelvottovan etova maku
Nyt esittelen teille ensimmäistä kertaa perinteisiä brasilialaisia herkkuja. Kuten mainittu brasilialaiset rakastavat makeaa- kaikenlaista sellaista, joka sisältää paljon paljon ja vielä vähän enemmän sokeria
Klassinen omenapiirakka. Klassinen omenapiirakka. Syksy = omenapiirakka-aika. Näin ainakin meillä. Olen aina pyrkinyt tekemään vähän erilaisen version, mutta yksi juttu on ja pysyy - omenoita pitää olla paljon
Jauheliha ja tomaatti luovat ihanteellisen yhdistelmän spagettikastikkeena. Kevyttä ja maukasta. Minulla on useita variaatioita tästä reseptistä ja tässä uusin niistä
E. n. o. l. e. t. h. y. p. r. i. s. ä. u. k. a. v. N. m. j. L. g. -. d. ö. f. S. ). 5. 0. 1. K. 3. 7. 8. /. 2. R. ,. (. H. b. 4. P. Y. V. w. &. M. G. I. O. T. 5 l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.