T. ä. m. f. u. d. g. e. o. n. h. i. k. a. t. s. j. ,. p. v. r. O. l. y. R. ö. L. (. ). A. P. N. 4. -. S. F. U. D. G. E. K. M. 2. 1. 0. x. c. 5. J. /. V. I. b. d l
AINEKSET. Toffee. 100g voita. 1dl sokeria. 1/2dl siirappia. 2 rkl maitoa. Lisäksi. riisimuroja. 1. Sulata voi kattilassa ja lisää muut aineet yllä olevassa järjestyksessä
Olen jokaisena blogaanivuonna tehnyt jouluksi taatelikakkua, tuunannut sitä suuntaan jos toiseen, on lisätty kahvia, suklaata, molempiakin samaan kakkuun
maanantai 12. toukokuuta 2014. Toffeen makuiset keksitikkarit ja -"muffinit". Tein viime viikolla kaverin pojan synttäreiden kunniaksi kahvipöytään pyynnöstä Omar-karkeista toffeisia keksipopseja
Toffee on minulle vakava asia. Toffee ei ole fudgea, toffee ei ole nekkua, toffee on toffeeta. Sen pitää olla juuri sopivasti venyvää, sen pitää olla pehmeää, sen pitää melkein tarttua hampaisiin, mutta ei ihan
Kuva. täältä Sain tässä yksi päivä päähäni, että haluan tehdä itse toffeeta. Sitä on tullut viimeksi tehtyä joskus lapsena äidin opastuksella, ja muistot ihanan tahmeasta toffeesta ovat jääneet makeiksi muistoiksi
feed image link. Kaiken sen jouluherkuttelun jälkeen on syytä laittaa suut makeaksi. Tuparitonttu toi joulun alla meille Elizabeth Labaun Karkintekijän Käsikirjan ja sitä on tullut tavattua ahkerasti kuola suupielessä, ja erityisesti tämä resepti on tullut testattua jo moneen kertaan
Taannuin tuossa männä viikolla karkinhimoissani pikkulikan tasolle kiipeillessäni pitkin keittiön tasoja kun kolusin yläkaapeista asti mahdollista suklaalevyn tai karkkipussin jämää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.