-. -. -. -. V. u. o. s. i. 2. 0. 1. 4. l. v. ,. j. k. a. t. m. n. p. Y. ä. b. g. e. r. A. y. h. P. d. T. ö. (. ). O. K. L. H. /. 5. c. I. f. R. M. D. S
Related PostsPaahdettu porkkana-avokadosalaattiKuivahtaneen leivän parempi elämäPutki päälläPurppurasateessa – GranaattiomenabulgurRauhanneuvottelupannukakutHiirenkorvasesonki
kasvispihvien ja –pyöryköiden perusraaka-aineeksi. Muiden papujen tapaan härkäpavut tulee esikäsitellä ennen ruoanlaittoa, jotta niissä olevat haitta-aineet liukenevat veteen
- kerro keneltä haasteen sait jajaahaaste vapaasti ainakin viidelle blogiystävällesi. - kuvaa viikon ajan kaikki tekemäsi ruoat (jos et muista kuvata niin mainitse päivän kohdalla mitä teit)
-. -. -. -. -. -. -. -. -. O. s. a. l. i. t. u. n. ä. v. m. r. j. d. e. k. o. f. h. T. p. /. L. y. V. E. K. =. ). P. 1. 5. 0. g. 3. 4. ½. 2. +. M. S. 7. ,. N. A. ö. H. d l. t l
-. -. H. e. r. k. u. l. i. n. j. a. p. o. h. z. M. y. t. ä. v. I. s. ). m. ö. R. ,. K. T. L. d. U. D. E. 1. 5. 7. S. G. V. B. f. C. 8. 6. . P. O. Y. J. 2. /. 4. 0. g. b. A. c. ) l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.