-. -. -. -. Y. k. s. i. T. u. r. a. t. l. e. v. o. n. ç. ğ. ö. f. K. y. ä. '. j. h. m. p. ,. N. d. z. A. S. U. b. g. M. V. 5. 0. 6. 2. 1. (. ). 4. P. Ç
Käytettiin Myllyn Parhaan Nakkipiilot -reseptiä, hieman eri täytteillä. Vanhin lapseni on jo sitä ikäluokkaa, että kuuluu YouTuben suurimpaan kohderyhmään
Luovuutta kehiin. 150 g tummaa suklaata (70-80%). 100 g tummaa suklaata (70-85%). Kaada taikina irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on 20-23 cm ja paista uunin keskiosassa 20-25 minuuttia. 150 g tummaa suklaata (70-80%). 100 g tummaa suklaata (70-85%)
Koska se kannustaa kokeilemaan näitä homemade -versioita. Silloin lupasin heittää ohjetta kehiin, mutta koska en kolmen yrityksen jälkeen saanut lopputulemasta mielestä, niin hylkäsin koko homman
- Mittaa ensin kuivat aineet kulhoon ja sekoita. Pitkästä aikaa reseptiä kehiin. - Kaada piirakkavuokaan (voideltuun) ja upota raparperinpalat taikinan joukkoon
Onneksi Pienetherkkusuut-instagramin valveutunut seuraaja muistutti tätä hatarapäistä bloggaajaa asiasta ja nyt asia on korjattu, sillä tässä tulee ohje tuohon toiseenkin piirakkaan
Yleensä ripottelen annosten päälle paahdettuja kurpitsansiemeniä, mutta tällä kertaa kokeilin ruokaisampaa versiota paistamalla keiton kaveriksi proteiinipitoista Mifu-ruokaraetta
Tässäkin kuvassa näkyy tuo ikävästi välistä pursuava liian löysä täyte, mutta ohjeessa asia on korjattu eli täyte on kiinteämpää ja lopputulos paljon paljon kauniimpi
Valmistan herkun aina tulen- ja uuninkestävissä savissa annoskulhoissa, mutta tämän voi hyvin tehdä vokissa tai pannulla, kunhan noudattaa samoja periaatteita
Radiohiljaisuus päättyi ja pitkästä aikaa reseptiä kehiin. Reunapalat ovat niin sanottua hukkatavaraa -maistuvaa, mutta ne on leikattava siistin lopputuloksen saamiseksi pois
Pidemmittä puheitta reseptiä kehiin myös teille. 1-1,5 tl suolaa. 3 munaa (M-koko). Paista 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea ja näkkäri on rapeaa. 1-1,5 tl suolaa. 3 munaa (M-koko)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.