Possupata kasslerista. Vaikka olenkin niin onneton lihansyöjä nykyisin, niin tällaista lihapataa saatan minäkin joko possusta tai broilerista tehtynä syödä
S. u. k. j. h. l. i. e. m. p. ä. r. o. a. n. t. v. ,. s. y. T. d. J. c. -. I. M. ". E. =. H. P. K. 8. 3. f. (. 5. 0. 6. g. /. ). 2. 1. R. L. A. V. ö. w. ’. C. b. B. '. x. Q. Y. q. W. z. N. g /
1. Silppua sipuli ja kuullota se öljyssä padassa. Lisää liha, kääntele ja kaada päälle tomaattimurskat. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta suolalla ja pippurilla
Minä, joka en koskaan ole erityisemmin pitänyt kovin tulisesta ruoasta, koska tulisuus helposti peittää alleen muut maut, olen tykästynyt tuliseen possupataan
Vielä viimeinen jokseenkin talvinen pataruoka. Sääkin tuntuu sitä vaativan, kun keväisen aurinkoiset päivät vuorottelevat harmaan viileiden tihkusateiden kanssa
Aloitin syksyyn valmistautumisen rikkomalla aivan liian pitkän kokkaustauon ja tekemällä ruokia, jotka sopivat kuin villasukat jalkaan sateisiin ja kylmiin syyspäiviin
. Taito kirjoittaa reseptejä luovasti ja motivoivasti - kunnioittaen kollegan osaamista ja samalla saman reseptin helppolukuisuus ja avautuminen myös vähemmän ruokaa tehneelle,
Add the soy sauce and cover for 20 minutes in medium heat (check the adobo every now and then, stir when needed). If the adobo’s sauce turns oily, you can now put the sugar then cook for another 3 minutes and you’re done
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.